tirsdag, februar 15, 2011

Morsdag ble barnas dag

Det var det som slo meg da jeg endelig satte meg ned i sofaen på søndag kveld.
Søndagen startet med at jeg og Sondre bakte rundstykker til frokost, veldig koselig start på dagen. Det ble rundstykker i noen ikke tradisjonelle former.

Etter en god frokost og masse deilig kaffe dro vi med bussen til grünerløkka. I stålende vårsol gikk vi nedover mot Parkteatret ved Olav Ryes plass. Der var det nemlig et arrangement for barn som heter Blårollingene. Blårollingene er konserter rettet mot barn.
I tillegg til kul musikk og dans for barna, får man kjøpt blå brus og vafler der! Kjempegøy!

På søndag var det Ugress som holdt konsert for de små.
Det var en stor suksess for både Sondre (3 år) og Sigurd (1/2 år)
Sondre hoppet og danset, hjalp Ugress med å lage lydene lydmaskinen hadde glemt.
Sigurd sto å danset i fanget på Øyvind gjennom hele konserten.

Siden det var så fantastisk vær på søndag så gikk vi lang tur etter konserten. Vi gikk ned til eventyrbrua nederst på grünerløkka. Sondre synes det var et fantastisk kult navn på ei bro, og var sikker på at trollemor og trollefar bodde under den. Ferden gikk videre gjennom sentrum og mot natjonalteateret. Jeg hadde lyst på pasta på San Lorenzo, mens Sondre ville gjerne ha pannekaker på Fridays (eller pannekakerestauranten som han kaller den) Så det ble middag på Fridays.

Kom vel hjem rundt barnetv-tid. Da var det tid for Kaptein Sabeltann dvd og kakao.
Etter leggetid på søndag satte jeg meg godt ned i sofaen og konstaterte at årets morsdag var blitt til barnas dag. Men sånn som barna hadde kost seg gjennom hele dagen, så var det egentlig en ganske fin dag for meg og :)

Bare så synd at vi glemte igjen kameraet hjemme