torsdag, februar 03, 2011

Sigurd 6 mnd!

Sigurd er allerede blitt et halvt år! Som tiden flyr!
Vi var på helsestasjonen i går, og Sigurd er slett ingen smågutt.
72,5 cm - 10,2 kg og 45,5 cm rundt hodet.
Ved fødsel var han 54 cm - 4,4 kg og 36,5 cm rundt hodet

Vinteren er snart over og vi har begynt å snuse på våren, det vil si at min permisjon er snart over. Første dag etter påske er jeg tilbake i jobben på Legemiddelverket, det blir nok litt trist å ikke gå hjemme sammen med gullklumpen min, men på den andre siden skal det bli godt å komme tilbake på jobben også. På grunn av rygg og bekkenplagene jeg hadde i svangerskapet har jeg snart vært borte derfra i 1 år!
Dessuten er det jo supert for Sigurd og pappa at jeg skal tilbake på jobb. Da får de 10 uker sammen, helt alene uten min innblanding.