torsdag, februar 26, 2009

Heia Norwegian....

Ikke bare bare å bestille billetter der i gården nei....
Vi har bestemt oss for å feire påsken i Trondheim i år (sorry for alle som har ventet på årets påskemiddag på Valle....) Siden vi ikke har bil så er alternativene fly eller tog.
Etter å ha sjekket priser til NSB, SAS og Norwegian, ble det bestemt at vi skal ta Norwegian oppover.

Det var lettere sagt enn gjort!
Jeg starter allerede i 9-tiden i dag tidlig, da fikk jeg opp teknisk feil etter hver gang jeg hadde tastet inn siste info om betaling. Forsøkte igjen og igjen.... Dro på trening og kom startet påån igjen. Akkurat samme feil 1,5t senere. Og senere, og senere... Til slutt fikk jeg nok å ringte kundeservise for å bestille via telefon. Det skal jo normalt la seg gjøre så lenge du har Visan tilgjengelig. Men nei da.... Bare rot der og!

Etter et kvarter i kø med forferdelig pausemusikk i ørene får jeg en lite serviceinnstilt kundekonsulent. Dette får jeg til svar når jeg sier jeg skal bestille billetter pga sidene dere ikke funker : "jeg har problemer med data selv, jeg kan sette deg over til IT"
Så spør jeg om IT kan fikse billetter, svar: "nei, men jeg har problemer med data, kan sette over til IT"
Måtte bare legge på før jeg fløy i taket.

Nå har jeg bestilt billetter fra SAS sine nettsider, ikke noe problemer der i gården nei.
1-0 til SAS i dag.

For de som måtte lure på det så kommer vi på ettermiddagen 8 april og blir til ettermiddagen 13 april.