søndag, mars 12, 2006

Soendag!!

I dag er det soendag, og vi har bare igjen en dag av ferien... Trist, men slik er det.
I dag har vi sovet lenge(11.00). Siden frokosten paa hotellet kun varer til 10.00, gikk vi ned til byen aa spiste paa en koselig utecafè. I dag har temperaturen oekt til 20 grader og straalende sol. Skjoenner dere hvorfor jeg ikke vil hjem eller....
I gaar opplevde jeg et skikkelig mareritt. Da vi var paa shopping oppdaget jeg at kortmappa mi var borte.... Visakortet var ikke i veska, lomma, fotobagen eller noen steder. Jeg brast sammen i panikkgraat og vi satte kursen hjemover. Da jeg hadde hikstet ferdig var jeg saapass rolig at vi kunne sette oss ned i en park og puste. Vi ringte deretter til visa og fikk sperret kortet. Det var jo tross alt 6 timer siden jeg hadde sett det sist, og var sikker paa at alle mine penger var blitt brukt til obskur handel paa internett....
Naar vi kom tilbake paa hotellet skulle vi hvile litt foer middag. Da jeg slengte fra meg pikk pakket mitt oppdaget jeg at visakortet laa paa gulvet ved kofferten.... Det hadde falt ut paa veien ut! Gjett hevm som var lettet og en smule flau da! Saa frem til jeg faar aapnet kortet mitt igjen lever jeg paa oeyvinds visa....
Naa skal vi en tur i zoologisk hage aa se paa masse rare dyr! Det blir nok morsomt. Og jeg har oppdaget at det er ett shoppingsenter bare 5 min fra hotellet, med 400 butikker og som er aapent til 24.... Der skal jeg i kveld!!

Hepp, Hepp!

Onkel reisende Mac :-)

Ingen kommentarer: