fredag, mars 17, 2006

1/2 Års jubileum!!

I dag er det 1/2 år siden jeg tok min siste røyk!!!
Det er har vært unormalt enkelt.

Det startet med at jeg ville utføre et lite ekspriment på meg selv, å se hvor lenge jeg klarer å holde meg uten en sigarett. Røykpakken lå i veska hele tiden, så jeg hadde "min prince mild" tilgjengelig hvis det var behov. Jeg sa det ikke til noen, hvis noen spurte om jeg skulle bli med å ta en røyk, sa jeg bare at jeg gidder ikke, har ikke tid, må bare gjøre ferdig noen små ting først osv... Etter ca en uke kastet jeg all røyken jeg hadde! Og jeg begynnte å leke med tanken på at jeg hadde sluttet. Det som var første hinderet på veien var å klare seg i gjennom ei arbeidshelg. Og det klarte jeg! Det jeg gjorde var å bli med ut når en av mine kollegaer var ute å tok en røyk, slik at jeg ikke følte meg utenfor i samtalen på utsiden. Det hjalp faktisk!

Pusten min kom tilbake, salter maten mindre, luktesansen er blitt bedre!
Men 5 kg opp er ikke like morsomt, men i forhold til hva jeg har fått tilbake er det ikke så farlig!

Hurra!


Så siden 17 august 2005 har jeg vært røykfri!!
Så i dag blir det nok en liten feiring!

Hurra!

2 kommentarer:

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

ÅÅÅÅÅÅ, du er så flink!!!! Gratulerer med 1/2 års dag!!! Hurra for deg! t

Annapanna sa...

Feirer med ett glass vin eller tre i kveld ;-)