mandag, mars 20, 2006

Gi meg motivasjon!!!!

Jeg mangler alt som heter motivasjon.... Spesiellt når det gjelder husarbeid. Det vokser og vokser med klær som må brettes sammen, oppvasken blir ikke akkurat mindre... Støvsugeren er tatt fram, men den står der bare uten å gjøre noe som helst. For å ikke snakke om soverommet, trenger skapplass NÅ! Men det er jo så mye mer morsomt å sitte på nettet, "prate" med venner på msn, eller se på en dårlig serie på tv..... Det er jeg derimot veldig flink til å gjøre ;-)

Trenger en liten fe som drysser et magisk pulver som får meg til å utføre husmorplikter uten å blunke!

Nei, jeg får vel bare ta meg sammen!
Før jeg forsvinner blant mine små og store hybelkaniner... Nå skal de til pers!!!

Askepott...

1 kommentar:

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

hehehehe...
Jeg kan vel egentlig bare signere hele innlegget ditt føler jeg vel...
I dag har jeg gjort en del...men drukner fortsatt i resten *sukk*