tirsdag, mars 07, 2006

Litt om hva jeg gjør

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva det er jeg driver med. Jeg er 29 år, og er utdannet kokk fra 1996. For to år siden bestemte jeg meg for å snu på livet og karrieren, jeg søkte på HIAK (Høgskolen i Akershus) på Yrkesfaglærer utdanningen. På grunn av at skolen ligger i Lillestrøm valgte jeg å pakke sakene mine å flytte sørover. Noe som igjen førte til at jeg møtte min kjære!
Nå går jeg andre året, og trives ganske bra med det! I løpet av dette året har vi hatt en modul som omhandler studentbedrift, der vi i klassen ble delt inn i grupper som igjen dannet ulike bedrifter. Min gruppe heter Candy Girls. Vår bedrift lager sukkertøy med naturlige råstoff og med et høyt innhold av antioksidanter. Vi kaller våre sukkertøy for Bare Bær. Du kan finne mer info om oss på www.barebaer.com
For tiden er jeg arbeidsledig da min kjære arbeidsplass desverre gikk konkurs for ikke lenge siden. Men jeg satser hardt på å komme meg i jobb etter ferien.
:-)

Ingen kommentarer: