torsdag, juli 27, 2006

Jeg lurer, jeg lurer...

På hva jeg skal gi til min kjære i 30 års gave!
Det er nå en stund til kjæresten fyller år, men jeg har allerede begynnt å tenke på.
Jeg får jo studielån om ikke lenge, så det er kanskje ikke så dumt å kjøpe det litt før tiden. Må gjemme gaven godt da!!!!!

Så forslag mottas med takk!
Også fra deg min kjære!

;-)

2 kommentarer:

Siv Karin sa...

Ja det er jammen ikke lette, skal se om jeg kan komme med forslag, min kjære fyller 27 i oktober, så jeg kan jo snappe opp litt ideer her. Tenkte å kjøpe prosjektor til ham da, men fant ut at det var svin dyrt, så den gang ei.

Men hva med et leketøy da, en radiostyrt bil, det har hvertfall min mann, og en syns det er kjempe moro å kjøre med den ute.

Ser visst ut til at de mannfolka alltid får noe gøy til bursdagen, vi får heller en foodprossor vi, eller ei ny stekepanne.

Men det er ikke noe som intressere ham da, en hobby eller noe han samler på som du kan gi ham.

Mannen min fikk foresten en flott Larson's gale verden samling av min bror til jul i fjor, to svære bøker med innhold av alt Larson noen gang har tegnet. Og så var det også en del leser innlegg og brev med komentarer til rutene, veldig bra bok.

Annapanna sa...

Den boken vil jeg ha!
Det er jeg som er tegneserieleseren her i huset!

Mye gode forslag her da!

Jeg har en liten idè om hva jeg skal gi, men det kan vi ta på msn, siden kjæresten leser bloggen titt og ofte ;-)