lørdag, juli 22, 2006

Sverige

Etter å ha vært to dager i Stockholm, har vi dratt videre oppover i landet, nærmere bestemt Morjärv. Morjärv ligger 7 mil fra Luleå og 6 mil fra finskegrensa.
I Stockholm var vi på forskjellige severdigheter som Moderna Museet, der var hovedutstilleren Paul Mac Carthy. Ikke akkurat kunst etter min smak, (ganske vulgært, med fokus på sin egen penis...)da var de faste utstillerne som Legèr, Monet, Dali, Munch, etc mye bedre.
Spiste god Indisk og Italiensk mat i gamla stan, øl på Mosebacke.
Og ikke minst lekt oss som noen små barn på Gröna Lund! Det var gøy det, spesiellt berg og dalbanen! Og spökhuset, siden jeg hadde solkrem i fjeset, skremte jeg vannet av små barna, pga fluoriserende lys... hahaha
Siste dagen i Stockholm brukte vi på cafèbesøk og shopping!

Her i Morjärv lever vi late dager, en liten bygd der alt skurer og går i passe roligt tempo. Ikke noe stress her i gården! Har bakt litt kaker til barnedåpen som er senere i dag. Bløtkake og ostekake. Barndåpen er ikke før fem, så vi har god til til å slappe av og nyte roen oppe i ødemarka.

Nå er det på tide å dusje og ha på seg finstasen!
Man kan jo ikke komme til kirken i shorts og t-skjorte...

:-)

4 kommentarer:

Innebandybaben sa...

Det høres deilig ut med late dager i Sverige med hyggelige folk og gode kaker...:-) Jeg kjeder meg fortsatt like mye på jobb, men nå er det bare 4 dager til ferie for meg også!!!!!!!ENDELIG:-)

Verandaen min er åpen for besøk 1-3.august når vi er hjemom mellom turene.

Annapanna sa...

vi kommer sikkert vi!!

:-)

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

åååh, det ble jo såå tomt her da dere dro.....:(
Håper jeg snart kommer meg til Oslo altså..!

Annapanna sa...

Du er hjertelig velkommen uansett når det måtte være!!!!!!!

:-)