søndag, januar 23, 2011

Sondre 3 år

Sondre fylte 3 år på fredag 21.01.2011


På fredag fikk Sondre muffins og kakao til forkost! Stor stas! Etter frokost var det tid for gave, togsett fra duplo. Han fikk litt til jul og det var en stor hit, så gleden var stor når han åpnet gaven!
Festen fortsatte i barnehagen der Sondre hadde med pannekaker til alle på avdelingen.
Etter barnehagen var vi å så Disney on Ice, Sondre fulgte med på den spennende historien, og det var jo skikkelig stas å se Mikke gå på skøyter.

Lørdag var det stor fest med mange gode venner, vi hadde heldigvis leid velferdslokalene i borettslaget. Det var 10 barn i alderen 10 dager til 3,5 år. Alle barna hadde selvsagt med forldrene sine. Sondre hadde bestilt blåbærkake til bursdagskake, sånn tørr en. Altså ikke
blåbærpai ;-) Jeg har aldri laget den kaken Sondre ba om, så måtte bruke litt fantasi. Jeg tok utgangspunkt i en standard eplekakeoppskrift, og hadde i blåbærsyltetøy og frosneblåbær i røra. Det ble ikke så aller værst! Kaken fylte jeg med blåbærsyltetøy, bananskiver og vaniljekrem. Kaken ble pyntet med blått marsipanlokk og friske bær.

I dag har Sondre lekt med lekene han fikk og sett på Kaptein Sabeltannfilmen han fikk i gave på festen sin. Så nå er han bitt av den basillen ;-) Lukter tur til Dyreparken i sommer eller neste sommer!







Etter festen må det selvsagt vaskes!

1 kommentar:

mormor sa...

Har du sett så stor og flink 3åring!! Ikke så rart da, husker Sondre begynte med moppen i 10månedersalderen <3