søndag, september 05, 2010

Tur til Trollvann og Grefsenkollen

I dag har vi vært på søndagstur til Trollvann og Grefsenkollen :) Det har vært et fantastisk høstvær i dag, varmt i sola, med litt kjølig og krisp luft. Vi parkerte på Grefsenkollen å gikk derfra ned til Trollvann. Sondre synes det var gøy å løpe ned slalåmbakken. Vi fikk vite av Sondre at trollemor bor i Trollvann, sammen med krokodillene.

Vi fant oss en fin rasteplass nede ved vannet, som er godkjent for bål og grilling. Jeg og Sondre gikk ned til vannkanten å kastet steiner og pinner i vannet, spesielt gøy var det når mamma kastet så steinen spratt! Øyvind gjorde klar grillen og Sigurd sov godt i den deilige høstlufta.
Til Sondre sin store lykke kom Pernille med familien forbi, Pernille er ei god venninne av Sondre i barnehagen. Hun har desverre flyttet, så gjensynsgleden var STOR!

Eneste skåret i gleden var at det kom en stor bokser bort i bra fart og ville stjele pølser fra grillen. Jeg sa fra til eieren at selv om båndtvangen er opphevet så kan man passe litt på hundene sine.
Denne hunden hadde også kommet/løpt bort til plassen tidligere, når jeg satt å ammet Sigurd, da holdt hunden på å stjele pølsepakken i bagen vår!
Svaret jeg fikk av eieren(I en meget krass og frekk tone): Dere burde IKKE satt dere helt oppi i plassen vår.... Det skal nevnes at vi satt oss minst 20 meter fra dem.
Har du ikke kontroll på hunden din så bruk bånd eller hold deg hjemme til du får kontroll!

Her er noen bilder fra dagens utflukt