mandag, september 06, 2010

Lisenstull!

NRKlisensen, noe man aldri blir lei av å diskutere.
Jeg er en av de som heier på lisensen! Jeg liker det jeg får på radio og tv fra NRK. Det er deilig å høre på radioen på en søndagmorgen uten å måtte bli forstyrret av irriterende reklame! Jeg synes også de aller fleste programlederne i både radio og TV er langt bedre enn de vi får i reklamefinansierte programmene. Jeg liker også de programmene de lager.
Så jeg sier JA til lisens!

Men, jeg er ikke helt enig i deres "purregebyrsystem"
Det er nok der de tjener en god del penger også.
For jeg vil nok tro at jeg ikke er den eneste som ikke betalte lisensen i tide.
Vanligvis er jeg ganske punktlig når det gjelder regninger, men denne gangen ble det noe krøll med trekket i nettbanken(i utgangspunktet min feil). Feilen ble ikke oppdaget før det hadde gått 11 dager over fristen, så jeg betalte med en gang med en gang jeg oppdaget det.

I dag fikk jeg et brev fra lisensavdelingen i NRK, der jeg fikk et purregebyr på 169,05,-
Dette synes jeg egentlig er i litt drøyeste laget for 11 dager for sen innbetaling av lisenesen.
Men det er vel disse gebyrkronene som er med å betale for vårens MGP....
Som sagt jeg er nok ikke alene om å være sent ute med betalingen.

I helgen er gullrekka tilbake! Det ser vi fram til ;-)

Ingen kommentarer: