onsdag, januar 07, 2009

På tide med en oppdatering

Nå er det nye året 1 uke gammel og så langt har jeg klart å følge de fleste av mine mål.
Har ikke rørt snop eller snacks, fått trent 4 ganger allerede, sunn mat, fukt og grønt går ned på høykant, skriver blogginnlegg nå så det målet blir nådd ;-) Er godt i gang med å lese bok nr2 i år, så det målet må jeg jo klare! Når det gjelder sparemålet er jeg ikke kommet i gang enda, da det ikke har vært noe å spare....

Ellers er det full fart i heimen, Sondre er høyt og lavt!
Jeg er inne i min siste uke av permisjonen. Jobben venter på mandag allerede! Det er litt blandede følelser, gleder meg litt til å komme tilbake til hverdagen, samt gruer meg til å ikke være sammen med Sondre på dagtid. Men på den andre siden så har sikkert både jeg og Sondre godt av å treffe andre mennesker framover! Nå er det å finne en snill og flink dagmamma til han mens vi venter på barnehageplass. Vi har 1mnd på oss å finne noen siden Øyvind og Sondre skal kose seg hjemme i 4 uker. Håper det løser seg!

Her er Sondre med vinterroser i kinnene etter en fin tur til Lilloseter i mellomjula

Ingen kommentarer: