torsdag, januar 01, 2009

Godt nytt år!

Godt nytt år alle sammen! :-)
2008 var et fantastisk år som har gått alt for fort. Sondre er snart 1år og jeg skal tilbake på jobb om en uke. Synes ikke det var lenge siden jeg satt her med kaffekoppen på magen og ventet i spenning på hvem den lille krabaten i magen var.

Jeg synes nyttårsforsetter egentlig er ganske teit, men har noen mål jeg skal nå i løpet av dette året. Jeg kaller det er "skal gjøre liste" i stede for å si at det er nyttårsforsetter.
* Jeg skal trene mer!
* Jeg skal spise mindre snop (skal ikke slutte, da vil jeg gå på en durabelig smell, og smugspise sjokolade i lang, lang tid)
*
Jeg skal spise sunnere
* Jeg skal lese flere bøker enn i fjor (denne blir ikke vanskelig, leste vel bare 4 bøker i fjor)
* Jeg skal spare mer enn i fjor
* Jeg skal gi PS3-spill en sjanse, har prøvd little big planet og det er jo gøy jo!
* Jeg skal prøve å følge denne listen....
* Og ja, jeg skal poste flere blogginnlegg....

Ønsker meg selv lykke til!

4 kommentarer:

Stinkerbelle sa...

lykke til! :D jeg har bare 4. hehe. godt nytt år!

Snåta sa...

Hei Anna og godt nytt år! Mine forsetter ser omtrent ut som dine: spise mindre godteri og da altså sunnere (selv om jeg spiser relativt sunt, men mer av type linser og bønner og variert grønnsaker er målet), trene mer, lese mer (bør heller ikke være så vanskelig siden jeg leste 8 i fjor), men ikke mer blogging, tror jeg;-) I 2009 skal det jobbes!

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

he he ,,,,jeg har flere av disse punktene på min liste også ...
Trene mere
Spise sunnere
Spare mere
Mindre snop
Lese mere (bli absolutt den letteste , tror jeg leste en halv bok i fjor :P )
+ at jeg har med et par punkter til...
Fannt listen min fra i fjor en dag herog ble meget fornøyd med at jeg hadde nådd en hel del av målene ...:D:D

Godt nytt år, Snuppa!!

Annapanna sa...

Jeg har startet bra, har vært på trening i dag! Og så langt ikke noe snop og snacks siden 01.01 :-)