tirsdag, oktober 21, 2008

Sondre 9mnd

Nå er Sondre 9mnd :-) Og det er ikke bare bare å sitter her på nettet å poste innlegg lengre, her er det en liten krabat som er høyt og lavt som fyker avgårde som en virvelvind! Nå øver han på å stå uten å støtte seg, han får det til, men er litt skeptisk til å slippe taket på bordet(vi snakker om en finger på bordet) Glemmer seg av og til da, men straks han husker det er det litt vakling og ubalanse på gang ;-) Går gjerne tur med gåvogna, eller tripp-trappstolen. Er glad i mat, mammas spagetti står høyt i kurs. Det gjør også mariekjeks, knekkebrød med blåskimmelost og brødskive med ovnsbakt leverpostei. Liker å hjelpe mamma på datan, med mer eller mindre hell. PS3 med pappa er og en morsom aktivitet. Men aller best liker Sondre å leke ute i den store verden, og selvsagt leke seg på babysvømming! Vi startet kurs 3 nå i forrige uke.
Han vokser i en rasende fart, ny garderobe nok en gang! Nå er snart str 80 for lite....
Siden sist er det kommet 3 nye tenner, altså 5 totalt. Tann nr 6 er like om hjørnet ser det ut til.7 kommentarer:

Stinkerbelle sa...

stilig svømmebilde!

Anonym sa...

:)

Hanne sa...

Sånn en fin Sondre du har, Anna!
*smelte*

Anita sa...

Næh,så morsomt bilde av sønnen din i bassenget! Kjempe vakker:)

Mona sa...

Så kult bilde, skikkelig flink er han:-)

Annapanna sa...

Takk, takk :-)
Han storkoser seg hver gang vi er på svømming! Det er alltid stas :-)

Siv Karin sa...

Næmen så stor gutt han har blitt da. Lille Vilde har enda bare 3 stusselige tenner, men det hindrer henne ikke i å spise kjeks, skive eller pasta.

Syns hun ser litt rar ut med sine 3 tenner som hun har hatt siden slutten av september, ser visst ikke ut til at de andre vil komme gjennom, selv om jeg ser de der, like under huden.