tirsdag, oktober 27, 2009

Skuffa!

Har vært på kurs i dag på Felix på Aker Brygge, helt greit. Masse info på kort tid, god lunsj, ekkel sur trakterkaffe. Så når kurset var ferdig dro jeg rett på Kaffekompaniet eller er det Kaffebrenneriet som ligger vis a vis? Bestillte meg en dobbel mokka, i mangel på sukker og koffein er jo det den perfekte kombinasjon :-)
Kaffen var veldig varm, så jeg ventet litt med å drikke. Så jeg tuslet litt rundt i fine høstsola mens jeg ventet på kaffen var drikkeklar. Og jeg ble SKUFFA! Hadde fått en latte med mye melk :-S ÆSJ!
Da jeg oppdaget det var jeg allerede langt unna, så kaffen gikk i søpla..... Orket ikke gå tilbake etter 5-10min for å klage.

Neste gang skal jeg sette haukeblikk på baristaene(som forøvrig var mer opptatte med å tulle enn å lage korrekt kaffe!) så jeg får det jeg bestiller!

Ingen kommentarer: