mandag, mars 23, 2009

Endelig kinotur!

Trodde vi ja....
På lørdag hadde vi barnevakt og skulle ut å kose oss med middag, øl og kino. Billettene til "Menn som hater kvinner" ble bestilt allerede torsdag, det var like greit da salen allerede hadde begynt å fylles opp.
Etter Sondre var i seng bars det mot Ringen Kino og henting av billetter. Like greit å slippe kø. Spiste god pizza og drakk god øl :-)
Dro tilbake til Ringen i god tid, må jo ha tid til å kjøpe snop og popcorn!

Kom inn i neste fullsatt sal, og oppdager at noen frekkaser har tatt setene våre. Det viser seg at de har samme rad og setenr som oss(???)
Mannen går for å oppklare dette med kinovakten, mens jeg holder fortet. Tiden drar ut så jeg går for å sjekke hva som skjer. Der står det flere andre som også lurer på hva det er som skjer, hvorfor det sitter folk på deres plasser.

Det viser seg at det har vært "en teknisk feil" så de som bestillte på torsdag, har fått feil dato på billettene og dermed har det skjedde en dobbelbookinig av flere seter! ARG!
Vi fikk tilbud om pengene igjen og sitte i trappen hver for oss eller pengene igjen og nye billetter. Vi tok tilbud nr 2.

I stede for å dra hjem, så bestemte vi oss for å gå ute en tur på byen. Vi gikk nedover Grünerløkka og havnet på konsert på Parkteatret. Tommy Tokyo! Har jo lenge ønsket å få med meg konsert av han så kvelden ble jo ikke så aller værst til slutt.

Ingen kommentarer: