søndag, oktober 21, 2007

Svada....

Det er noen der ute som klager over at jeg er blitt så sløv med å blogge... Det kan nok godt stemme det! For det har ikke akkurat haglet med innnlegg fra denne fronten det siste halve året!
Så her har du innlegget ditt IDA ;-)

Kan jo ta en liten oppsummering av hva som har skjedd siden jeg nå sitter her å blogger.
Som dere alle vet så venter vi barn i januar, i dag er det faktisk 3 mnd igjen til (i følge termin) vi får den glede å bli kjent med vår lille jente. Det er noe vi virkelig gleder oss til! Man begynner virkelig å se at undertegnede er gravid, enkelte dager er det kun gåsegang som gjelder, mens andre dager er jeg sprek som en fole. Samme kan vel sies om humøret, det svinger bra det og! Men dette er ting som følger med, og man må leve med på best mulig måte i disse mnd som følger. Resultatet av denne rugingen er jo slett ikke værst!
Lurer på om det er en liten fotball/karatespire denne lille frøkna som har tatt plass i min mage, hun er i allefall vilter! Og minst like glad i sjokolade som sin mor! Hver gang jeg tar en liten bit med sjokolade eller andre godsaker jubler hun hemningsløst og har skikkelig fest der nede.
På musikkfronten ser det ut til at hun vet hva som er bra, og vet hva som stinker.... Det var en kveld her jeg så en dokumentar om Bob Dylan, og da koste hun seg skikkelig, men dagen etter var det Idol-audition, og da var det ville protester! Slike ting varmer hjertet til mor :-)

Det var et lite skryte-innlegg om barnet som ikke engang er født enda ;-)

Hepp og hoi :-D

7 kommentarer:

idapida sa...

Og mer skryt skal det bli tenker jeg.. i mellomtiden kan jeg skryte:

Å så flink du har vært å blogget!!!

Annapanna sa...

Takker og bukker!

Da venter jeg bare på noe nytt fra IdaPida
;-)

Anonym sa...

What???

Annapanna sa...

It`s just pregnancy stuff ;-)
Next post are comming in english I promise!

:-)

Hanne sa...

...og den neste posten bør helst være de sju punktene jeg har avkrevd deg. Hive seg rundt nå, Anna!

*streng*

Annapanna sa...

Her er det press fra alle kanter!
Må jobbe hardt for å blidgjøre alle her!

Anonym sa...

hvorfor ikke:)