mandag, april 23, 2007

Dublin/Bray 2

Det er på tide å komme med fortsettelsen av turen vi hadde.
Kan jo ikke la det gå evigheter mellom hver gang jeg poster noe heller.
Hvor var jeg....
Jo jeg var kommet til fredagskvelden, da var det duket for å dra ut på byen i Bray. Først var vi på en tradisjonell Irsk pub med fotball på tv og en trubadur til å underholde. God mat og godt øl hadde de og!
Etter å ha vært på puben i noen timer gikk vi over til nabo-plassen, da var det på tide å gå på nattklubbb.

Lørdag litt utpå dagen dro vi ut til sjøsiden av Bray, samme nabolag som vi gjestet kvelden før. Her er det strandpromenader, deilig sjøluft, turstier.... Det var utrolig flott her på dagtid! Solen var også med oss denne dagen. Vi gikk tur opp til toppen av "fjellet" det tok 20 minutter og vi fikk en fantastisk utsikt. Og det blåste såpass friskt på toppen at det var ganske nifst å gå nær kanten....


På kvelden laget jeg middag til vertskapet som takk for at vi fikk komme på besøk! Bakt kylling med rotgrønnsaker, cherrytomater og villris.

Søndag var siste dagen, litt trist siden vi det var så hyggelig å være på besøk til John og Paula. Men vi fikk jo litt tid sammen siden flyet vårt ikke gikk før på kvelden. Så det ble tid til både shopping og severdigheter i Dublin. Vi avsluttet med en Guinness i Temple bar og selvsagt chips med salt & vinegar. Noe som jeg og Dolly mener bør være å finne i Skandinavia også!
This was a great trip to Dublind & Bray, and we hope we could visit you later!
And we hope you will visit us in Norway!
:-)