søndag, november 14, 2010

Slutt på en lang bloggtørke....

Har hatt litt bloggtørke i den siste tiden. Delvis på grunn av at Sigurd havnet på Ullevål med hjernehinnebetennelse 10 oktober. Det var noen tøffe og lange dager på sykehuset. Vi var innlagt i 12 dager. Jeg hadde nok av temaer å blogge om egentlig, men fant ikke helt "skrivemotivasjonen" Bla maten man får servert på sykehushotellet(bodde der mens Sigurd var på intensiven) og på selve sykehuset. Middag 12.30 med ulike kompotter til dessert er ikke akkurat noe å skrive hjem om. Jeg følte meg som en pensjonist til tider....
Sigurd er friskmeldt, og det ser ut til at han kommet seg fra sykdommen uten noen etterskader.

I ukene etter utskrivelse har hverdagen rett og slett tatt overhånd, jeg har kun slappet av og kost meg. Barselstreff og kafebesøk på dagtid og kos med familien på ettermiddagene og kveldene.

I dag var det farsdag, og det ble feiret med at far i huset fikk sove lenge. Han ble vekket til nykokt kaffe og gaver(de tradisjonelle sokkene...) Og selvsagt et meget flott kort, tegnet av Sondre. Traktor på lilla ark.

Etter en sen frokost/lunsj dro vi til Teknisk Museum på Kjelsås. Stor stas for store og små :)
Vi var så heldige at vi rakk toget til sentrum! Tog er gøy! I allefall om du spør Sondre og Sigurd. Farsdagsmiddagen ble inntatt på Fridays, der Sondre bestilte seg pannekaker. Burgere på mamma og pappa. Sondre var så sliten etter en lang dag med museums besøk, tog, trikk, restaurantbesøk at han sovnet på bussen hjem.

Stopp!


Gamle Majorstuatrikken


Kjøre tur med Sigurd :)

TOOOOOG!

Rar telefon.....

3 kommentarer:

Øydis sa...

Så bra at det har gått så bra med Sigurd! Vi må møtes en dag. Kom gjerne til oss for en kaffe (så har jeg unnskyldning for å lage kake også). Denne uka er litt full, men ellers ikke så mange planer fremover. Skal forresten på babykino på Saga på torsdag : Hjem til jul.

Anonym sa...

Maybe I`ll be Captain Obvious, but... it's only few days to New Year last, so let's be happy!
Hoho3ho!)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.